The moments blogg

The moments

Det har varit en märklig vår vädermässigt även för oss svenskar men här i studion har vi haft det fantastiskt mest hela tiden. Yinyoga verkar vara poppis bland er som kommer till mig så det blir en återkommande klass i höst under både tisdagar och onsdagar.

Våren är ju en fantastisk tid med återkomsten av ljuset och allt liv som sprudlar. Men vi är nog många som också kan känna att detta är en hektisk tid då vi fyller dagarna med mer, tackar ja till fler aktiviteter och kanske till och med sover lite mindre då ljuset får våra kroppar att tro att vi ska vara...

Sedan ett tag tillbaka erbjuder jag lymfmassage för gravida. Med den fantastiska gravidkudden som har hål för mage och bröst är positionerna för hur du kan ligga många och flera beskriver det som underbart och väldigt avslappnande att få ligga på mage igen mitt under graviditeten då kudden tar bort vikt och tillåter magen att slappna av.

Under helgen assisterade jag en yogalärarutbildning om andning. Detta fantastiska fenomen som sker av sig själv i kroppen men som också kan styras, kontrolleras och manipuleras. Vi vet sedan länge att andetaget har direkt kontakt med både vårt sympatiska nervsystem (fight ore flight) och vårt parasympatiska nervsystem (rest and digest) och att...

Hösten är nu på väg in i full vinter och det har verkligen varit en fin start i den nya studion på Stopvägen 78.

Den 28 augusti invigdes den nya studion officiellt och fick ett varmt mottagande av alla er som besökte mig och Elliot under invigningen.

Förra veckan smygöppnade jag för behandlingar i nya lokalen. Ni är några som har hittat hit och det känns så härligt att få bjuda in till något som känns som mitt och som speglar den känsla som jag vill skapa för er som kommer till mig.

All min lediga tid går åt till att måla just nu känns det som. Tak, mera tak, väggar och ännu mera väggar. Men fint blir det!