The moments blogg

The moments

Hösten är nu på väg in i full vinter och det har verkligen varit en fin start i den nya studion på Stopvägen 78.

Den 28 augusti invigdes den nya studion officiellt och fick ett varmt mottagande av alla er som besökte mig och Elliot under invigningen.

Förra veckan smygöppnade jag för behandlingar i nya lokalen. Ni är några som har hittat hit och det känns så härligt att få bjuda in till något som känns som mitt och som speglar den känsla som jag vill skapa för er som kommer till mig.

All min lediga tid går åt till att måla just nu känns det som. Tak, mera tak, väggar och ännu mera väggar. Men fint blir det!

Efter några slitiga månader med mycket svett, lite tårar, massor med frustration men ännu mer glädje har jag nu äntligen tagit mig igenom en 100h lång mentorsutbildning för mig som yogalärare. Att bli coachad och utvärderad inom vad som helst kan verkligen vara tufft men min fantastiska lärare Josephin Westerlund på Yoga folks har varit den bästa...

Drömmen om en helt egen lokal har legat och grott under några års tid nu och låg nog egentligen i planeringen som en verklighet lite längre fram i tiden. Men livet och universum ville annat och den där goa magkänslan infann sig. Vem är jag att då motarbeta?!