Yoga

Yoga

Jag erbjuder yoga inom vinyasa, yin, restorative och meditation både för företag och privatpersoner. 

Se alla mina kurser och workshops längre ned på denna sida.

Workshops och kurser


Yoga & Soundhealing

4 maj 9:30-11:30 inställd

1 juni 9:30-11:30

Genom pranayama (andning),

yoga (vinyasa och yin) och soundhealing med kristallskålar går vi från görande till varande i denna 2h långa yogaklass i liten grupp på max 6 personer

Detta är en återkommande klass ca 1 lördag i månaden så innehållet i klassen kan komma att variera då vi tillsammans letar nya vägar till att släppa stress och hitta återhämtning. En ny anmälan krävs till varje klass.

Plats: Stopvägen 78
Pris: 395 kr/klass


Yinyoga - 2024
Start v.19 

Tisdagar 18:00-19:15 (FULLBOKAD)
eller
Onsdagar 10:00-11:15 (FULLBOKAD)

I 6 veckor yogar vi i yinyogans lugna tempo. Alla positioner hålls under längre stunder och till vår hjälp har vi bolster, block m.m. för att stötta kroppen genom djupa stretchar. Denna yogaform är perfekt för dig som vill komma ned i varv samtidigt som du stretchar bindväven för en mjukare och öppnare kropp.

Klassen passar alla nivåer och alla positioner kan anpassas utifrån dina förutsättningar

Detta är en sluten grupp med max 6 deltagare. 

Plats: Stopvägen 78
Pris för 6 tillfällen: 1260kr

Sjukskriven eller pensionär? Då får du 100kr rabatt på kursavgiften vid uppvisande av dokumentation som stöder detta. (gäller endast onsdagsgruppen).


Kommande kurser och events

  • Sound healing (inget datum satt)

BOKA ALLA KURSER HÄR


Efter att du skickat in din anmälan kommer du direkt till ett meddelande med swishnummer för betalning. Hela kursavgiften måste betalas innan din plats är bekräftad.

PT yoga

Det privata yogapasset för dig som antingen vill fördjupa din yogapraktik eller som nybörjare vill komma igång.

Passet utförs på din specifika nivå med den fokus som du önskar. Tillsammans kan vi bryta ned yogans grunddelar och titta på hur den kan anpassas till din kropp och dina önskemål.

Under klassen jobbar jag både med verbala guidningar och fysiska assisteringar för att du ska få en djupare förståelse för yogans asanas och din kropp.

Klassens styrkenivå kan också anpassas utifrån dina önskemål.

Boka tid


Klasser för företag eller eventOavsett om du funderar på yoga på jobbet eller kanske till Möhippan/Svensexan kan vi hitta en form som passar er. Längd, typ av klass och plats går att utforma efter möjligheter och behov.

Pris på förfrågan.

Hör av dig om du vill veta mer eller börja diskutera ett upplägg.