Massage

Massage mitt i Bromma

För mig är en av de bästa sätten att landa i min kropp just massage. Att aktivt tillägna en stund till stillhet där jag får känna in hur kropp och andetag känns samtidigt som någon hjälper mig att öppna upp och slappna av.

Jag håller flertalet olika behandlingar inom massage och healing på min studio på Stopvägen 78 i Bromma, Stockholm. Alla behandlingarna fokuserar på att öppna upp andetaget och flödet i kroppen och skapa en känsla av lätthet.

Boka tid

Yogamassage

En oljemassage av hela kroppen där vi blandar avkopplande massage med assisterade stretchar både liggande och sittande. Behandlingen avslutas med skalp- och ansiktsmassage.

Jag öppnar upp för cirkulation och andning och behandlar kroppen på djupet genom att anpassa stretcharna utifrån dina behov och din kropp.

Tid: 75min
Pris: 995krHealing - elevbehandling

Healing på plats där du får den healing som guiderna anser finns behov för. Jag jobbar med händerna antingen på kroppen eller runt om dig för att känna in och fylla på energier.

Behandlingen kan variera i tid då jag inte vet i förväg hur lång tid healingen behöver pågå för bäst effekt. Räkna med mellan 30-40min ink samtal innan och efter.

Detta är en elevbehandling då jag just nu är under utbildning och önskar att öva.

Tid: 30-40min
Pris: 250kr

Lymfmassage

Lymfsystemet kallas ofta för kroppens avloppssystem. När detta fungerar dåligt bildas stopp i form av svullnader/ödem och vi kan bland annat få problem med värk, viktuppgång, sjukdomar och nedsatt allmäntillstånd. 

Jag jobbar med massage för att stimulera lymfsystemet och grepp eller med koppor som lättar på bindväven och ärrvävnad så att överskottsvätska och slaggprodukter förs bort och ditt utrensningssystem förbättras.

Tid: 60-120min
Pris: 880-1600kr


Lymfmassage för gravida

Motverka svullnad och öka välmående under din graviditet med lymfmassage. Behandlingen kan i vissa fall även bidra till en lättare återhämtning efter förlossning.

Du får ligga på en skön gravidkudde med hål för mage och bröst vilka många beskriver som ett skön och avslappnande känsla då vi tar bort mycket tyngd och press från magen. Positionerna kan även anpassas efter dina behov och den stadie av graviditeten du befinner dig i.

Tid: 90min
Pris: 1100kr

Ayurvedisk oljemassage

Sprungen ur Yogamassagen men med fokus på bara massagen. Behandlingen ökar cirkulationen i kroppen och hjälper dig att slappna av både i muskler och sinne.

Jag använder olja utifrån behov och behandlar hela kroppen. Mindre stretchar kan läggas till vid behov.

Tid: 60min

Pris: 850kr


Mamma- babymassage

Detta är behandlingen för dig som är mammaledig och har ett barn som ännu inte börjat krypa aktivt. 

Sprungen ur Yogamassagen men med fokus på bara oljemassage. Behandlingen ökar cirkulationen i kroppen och hjälper dig att slappna av både i muskler och sinne. Din bebis sätter ramarna då vi anpassar hur du ligger och vad vi hinner massera utifrån hur din bebis anser att det bör gå till. Det finns utrymme att amma medans du får massage.

Tid: 75min
Pris: 995kr

Boka tid

Avbokningsregler

Vid avbokning senare är 24h innan debiteras fullt pris.