Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

För mig är en av de bästa sätten att landa i min kropp just massage. Att aktivt tillägna en stund till stillhet där jag får känna in hur kropp och andetag känns samtidigt som någon hjälper mig att öppna upp och slappna av.

Jag håller flertalet olika behandlingar inom massage och healing på min studio på Stopvägen 78 i Bromma, Stockholm. Alla behandlingarna fokuserar på att öppna upp andetaget och flödet i kroppen och skapa en känsla av lätthet.

Boka tid

Yogamassage

En lite mer dynamisk massage där oljemassage av hela kroppen blandas med assisterade stretchar både liggande och sittande. 

Jag öppnar upp för blodcirkulation och andning och behandlar kroppen på djupet genom att anpassa stretcharna utifrån dina behov och din kropp.

Tid: 75min
Pris: 995kr

Healing - elevbehandling

Healing på plats där du får den healing som guiderna anser finns behov för. Jag jobbar med händerna antingen på kroppen eller runt om dig för att känna in och fylla på energier.

Behandlingen kan variera i tid då jag inte vet i förväg hur lång tid healingen behöver pågå för bäst effekt. Räkna med mellan 30-40min ink samtal innan och efter.

Detta är en elevbehandling då jag just nu är under utbildning och önskar att öva.

Tid: 30-40min
Pris: 250kr

Ayurvedisk oljemassage

Sprungen ur Yogamassagen men med fokus på bara massagen. Behandlingen ökar cirkulationen i kroppen och hjälper dig att slappna av både i muskler och sinne.

Jag använder olja utifrån behov och behandlar hela kroppen. Mindre stretchar kan läggas till vid behov.

Tid: 60min

Pris: 850kr

Lymfmassage

Lymfsystemet kallas ofta för kroppens sopsystem. När detta fungerar dåligt bildas stopp i form av svullnader/ödem och vi kan bland annat få problem med värk, viktuppgång, sjukdomar och nedsatt allmäntillstånd. 

Jag jobbar med massage för att stimulera lymfsystemet och grepp eller med koppor som lättar på bindväven och ärrvävnad så att överskottsvätska och slaggprodukter förs bort och ditt utrensningssystem förbättras.

Tid: 90-120min
Pris: 1100-1600kr

Psst! Under videobiblioteket hittar du en video för egenvårdsprogrammet för bättre flöde

Boka tid

Avbokningsregler

Vid avbokning senare är 24h innan debiteras fullt pris.