Yoga och soundhealing

13.05.2024

Våren är ju en fantastisk tid med återkomsten av ljuset och allt liv som sprudlar. Men vi är nog många som också kan känna att detta är en hektisk tid då vi fyller dagarna med mer, tackar ja till fler aktiviteter och kanske till och med sover lite mindre då ljuset får våra kroppar att tro att vi ska vara vakna. Det är därför kanske inte så konstigt att vi känner oss lite urlakade eller stressade då vi gått från vinter (där vi mest gör av med energi med väldigt lite påfyllnad) och kastar oss in i vårens energi. Det är heller inte ovanligt att företagen pressar oss lite mer på jobbet med allt som ska hinnas med innan sommaren.

Så hur härligt den än känns med vår och energin som kryper tillbaka så behöver vi fortfarande hitta vila och återhämtning. Vi behöver stanna upp och lyssna inåt så att vår våryra blir mer hållbar så att vi orkar med hela sommaren och sedan en hel vinter.

Lördagen den 1 juni håller jag därför en 2h lång återhämtningsklass. Denna klass blir en mix av mjukt flödande yoga och yinyoga, mycket fokus på andningen och så avslutar vi med soundhealing där du och din kropp får balanseras med hjälp av kristallskålarnas fantastiska vibrationer. <3

AMAZING!!

Du bokar dig till klassen under fliken YOGA