En trevande höst

27.11.2023

Hösten är nu på väg in i full vinter och det har verkligen varit en fin start i den nya studion på Stopvägen 78. 

Det har kanske varit en lite trevande start där det testats att ha öppna yoga-klasser och slutna grupper, och hur det ska vara öppet för massage m.m. Healing har varit ett populärt tillskott på behandlingsmenyn vilket har varit superkul för mig som vill öva och prova mig fram hur denna behandling ska ges. Elevpriset för healingen kommer fortsätta även under större delen av våren som det ser ut just nu.

Prövotiden fortsätter även till våren för att mejsla fram studion och det utbud som passar er elever/kunder bäst men den störta förändringen till våren kommer nog vara att jag helt slutar erbjuda öppna yoga-klasser på studion och endast fokuserar på slutna kurser och fristående workshops eller längre klassevent. Kika in redan nu på fliken Yoga för att läsa mer.

Det kommer även komma lite fler massagebehandlingar för er mammor. Dels en Lymfmassage för gravida och dels en Mamma/baby massage där barn som ännu inte börjat krypa helt får följa med in på mammas massage. Supermysigt! 
Bokningen för detta öppnar efter årsskiftet.

Stort tack alla ni som besökt, bokat och spridit ryktet om min lilla studio mitt i Bromma. Jag ser fram emot många fler år tillsammans.

Kram
Elinor och hunden Elliot