När projektledaren tar över

02.04.2024

Glad påsk några dagar för sent!

Jag och min sambo var iväg och firade påsk i Halmstad hos hans familj över långhelgen och det var minst sagt några intensiva dagar. Vi älskar båda att komma ned till Halmstad, se havet och träffa hela släkten men med 2 hela resdagar är tiden på plats alldeles för knapp för att hinna med allt man vill göra och träffa alla man vill träffa. Jag tror dock ofta att jag orkar fler aktiviteter än jag gör och slänger mig in i att planera ett effektivt schema för dagarna för att hinna med allt ändå. Ut flyger yogin, kunskapen om stress och utbrändhet och in träder projektledaren. Efter en intensiv/mörk höst och vinter är ni nog många som känner som jag att det inte kanske finns så mkt energi att ta av till att börja med så inte helt oväntat var det två utpumpade människor och en hund som stöp ned i soffan igår kväll när vi kom hem. 

Läxa för min del: planera färre aktiviteter, mer vila och var mer närvarande på de aktiviteter du utför (påminnelse nr 187 om just detta).

Nu är det i alla fall påsklovsvecka här i Stockholm. Jag har öppet som vanligt och det finns lediga tider för massage på lördag här i studion i Bromma