Om mig

Mitt namn är Elinor Fredriksson och jag driver Big tiny moments som erbjuder yoga och behandlingar i Stockholm sedan 2018.

Allt började i en skolsal på en Waldofskola i Bromma 2005. Här uppstod min första kontakt med yogan och meditationen. Yogan har sedan dess varit med mig antingen lite i bakgrunden eller som ett centralt verktyg för att hitta min väg genom livet. 2018 utbildade jag mig till yogalärare och den där första lärarutbildningen var det som tillslut fångade mig till kropp och själ. Yogan för mig har idag blivit så mycket mer än asanas på en yogamatta. Det är ett sätt att tänka, leva och möta andra på och det försöker jag ta med mig in i mitt sätt att hålla klasser och kurser.

Sedan 2018 har det blivit många fler yogautbildningar (mer än 500h) inom vinyasa, yin, restorative, pranayama och meditation. 

2021 valde jag även att utbilda mig till Yogamassage terapeut som komplement till yogan och för att ha ett verktyg som kan hjälpa mina elever som kommer med olika typer av fysiska problem. 2022 tillkom även Lymfmassagen och den Ayurvediska oljemassagen för mer bredd.

Bland det första vi yogalärare får lära oss på vår grundutbildning är att "även som lärare är du alltid elev". Detta är en av de saker jag älskar mest med yogan, kroppen och livet, du blir aldrig klar.